The Life?

0

Какъв е смисълът да живееш?
Дали е в това да постигнеш успех, или вътрешен мир, или за да откриеш смисълът на живота, чрез вършене на неща, които да го разкрасят.Аз все още не съм открил какъв точно е смисълът да се живее.Дори не разбирам какво точно представлява животът. За мен животът бе нещо непознато.Някаква химера, която ме плашеше и изпълваше с ужас. Това, което осмисля животът на хората е отношенията, които създават по между си.
Връзките са основната движеща сила за живота на хората. Връзките със семейството, с приятелите, с колегите, дори с животните помагат на хората да посрещат несгодите на живота. Но най-големият стимул за хората да живеят е Любовта. Това е силата, която движи и направлява живота им. Те вършат всичко от Любов. Но само ако я познават. Аз не я познавам. Изпитвам я, но не я познавам. Няма по-голямо наказание от това да си лишен от обич. Или от това да даваш Любов, но тя да е несподелена. Да изпитваш любов, но да не получаваш същото в отговор е нещо ужасно. Но именно с този ужас ?живея?аз. Да нямаш някой, с когото да споделяш любовта, която те изпълва отвътре и да няма човек, който да ти отвръща със същата любов, която ти му даваш е наистина
тежка съдба.

….1998година ٩(-̮̮̃•̃)۶

= = =

Ако Вас Ви е грижа,  присъединете се във фен страницата, където можете да се включите с мнение и коментар в публикуваните вече теми, както и да започнете тези които Ви вълнуват – ТУК.

Още материали от същия автор четете ТУК.
Авторът е блогър в blogspot.com

Напиши коментар


− 2 = 4

*

© 2015 . Всички права запазени.