Happy Birthday Vladislav-chooooooooooo

0

Честит рожден ден Владислав

И ето в този ден и в този час,
30 годинки ставам Аз!

Направо съм адски възхитен
и от факта удивен,
как време неусетно лети
живота колко лесно може да те озари!

В едни от най-хубавите си години влизам сега,
започва за мен същинската игра,
която просто няма правила!

Затова преди да влезна в нея,
продължавам да мечтая и копнея.
С тези мои мисли и идеи ще се влея
и вярата, че ще успея,
народът ни да се обедини,
към по-добро да се запъти!

Не знам дали при всеки е така, но при мен всяка година на тази дата (05.08) се случва това, да се замислям за някакви неща, и какво ми се е случило до сега.
Правя си равносметка, включително и за последната ми петилетка (5години),
която в същност още повече ме промени и живота възхити. Но за да се случи това,
освен и хубавите неща, трябва и катаклизми да се изживеят и то въобще не на шега.

Всъщност относително е дали са доста те при мен, въпрос на гледна точка според мен, защото числата за едни, за други не означават нищо, нали? Много важно е от това което си изживял, да си го и наистина разбрал – защото само тогава може да се промениш и праволинейния мироглед смениш. Разбира се, за да се случи това, трябва да си по-отворена и различна душа. Когато опиташ и успееш да видиш света, дори и като мисъл зародена само в твоята глава, началото си го вече установил и към истината устремил.

Обаче, докато се стигне до нея, имаш нужда и от подкрепата на фея – която да ти дава допълнително стимул и енергия. Вярата, че можеш да постигнеш твоята идея,
търпението и упорството пред трудностите на транливия път, който трябва да изминеш, допълнително само може да ти помогне, за постигането и осъществяването й. А когато това стане, дано си се научил вече да цениш това което имаш, за да не се наложи Живота да ти даде нов урок, в следствие на което да изгубиш всичко и чак тогава, но вече късно да осъзнаеш, че си бил преди време здрав, усмихнат, доволен и щастлив…Така или иначе, си е умение да можеш да отпуснеш и просто да хванеш момента, и да се наслаждаваш на мига – без да се лишаваш от нищо. В крайна сметка това е всичко което можем да имаме – миговете с нас, с любимите хора, с това което въобще можем да позволим мисловно,а после и реално да се докоснем.

Понеже знам, че е хубаво човек ако не друг път, поне на рожденният си ден да си пожелае нещо – ще го направя! А то е, да бъдем по – истински и открити, повече позитивни и добронамерени, без интригантсво и лицемерие в комуникацията по между ни,да можем да се радваме на успехите на хората около нас, вместо докато виждаме тяхния възход да изгаряме вътрешно. Пожелавам си, да можем да имаме повече доверие на близките ни приятели, които къде осъзнато, къде без да искат са ни подвеждали и лъгали под различна форма,. Пожелавам си, да имаме семейство, а не просто някакви роднини с които общуваме на сила и по задалжение единствено и само защото делим общ покрив. Пожелавам си, да можем да си позволяваме да гласуваме поне малко повече доверие на хората които искаме, с което да им покажем , че сме позитивно настроени и да доведе до развитие в отношенията по между ни..,а от там да ни помогне до една по-голяма сплотеност и обедиение. Вярвам, ще ако се случи това – нашата идея, мечта и фантазия за по-добър живот може да се осъществи!

На края, си пожелавам всички които са стигнали с прочита до тук, да се замислят и да си пожелаят нещо. Нещо за което мечтаете, нещо което ще бъде полезно за Вас, а защо и да не го направите за хората които искате – просто така, без преднамерени мисли! С желание и позитивизъм, както го правя Аз!

Благодаря

= = =
p.s. В памет на дядо Славчо
24.04.1932 – 05.08.1994

= = =

Ако Вас Ви е грижа,  присъединете се във фен страницата, където можете да се включите с мнение и коментар в публикуваните вече теми, както и да започнете тези които Ви вълнуват – ТУК.

Още материали от същия автор четете ТУК.
Авторът е блогър в blogspot.com

Напиши коментар


7 − = 6

*

© 2015 . Всички права запазени.