ТОП 5 – Класация за стойността на Властта

1

Симеон Денчев Дянков е български финансист, заместник министър-председател и министър на финансите в осемдесет и седмото правителство на България. Според слухове Той е с двойно гражданство, което до някъде се припокрива със Закона за държавния служител, където в се чете  Чл. 7. (1) :

1. (доп. – ДВ, бр. 43 от 2008 г.) е български гражданин, гражданин на друга държава – членка на Европейския съюз, на друга държава – страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство, или на Конфедерация Швейцария;

С последните си интервюта и позицията която заема, успя да снижи стойността до 1 лев и пето място.

Тотю Младенов е одобрен от Народното събрание за министър на труда и социалната политика  в осемдесет и седмото правителство на България.  Като социален министър Той държи първенството по бедност!  За разлика от предшественицата си Емилия Масларова, която се прочу с баровски имоти в цялата страна за милиони, Младенов не притежава нищо. От 1992 г. той нито е купувал, нито е продавал собственост. Този факт обаче, не обяснява последните му действия и промени в позицията относно осигурителната вноска.  С това достига максимума от 2 лева и четвърто място.

Трайчо Димитров Трайков е български министър, прокурист на „ЕВН България Топлофикация“ и на „ЕВН България Електроразпределение“. Назначен е през 2009 г. за министър на икономиката, енергетиката и туризма. В последно време започва да се чувста все по-неудобно на министерския си стол, затова пък за изненада на свойте колеги от правителството, не защитава общата позиция и виждане за социалната политика и осигуряване. Това вдига негова стойност, но други негови изявления и гравитирания, не му позволиха да надскочи копюра от 5 лева и трето място.   

Цветан Генчев Цветанов е български политик, председател на политическа партия ГЕРБ. От 27 юли 2009 година е заместник министър-председател и министър на вътрешните работи в правителството на Бойко Борисов. Ресорен вицепремиер отговарящ за ДАНС. В последните дни започна компроматна война срещу него и за имотното му състояние, с което започна падането стойността до 10лева и второ място.

Бойко Методиев Борисов е български политик, министър-председател на Република България от 27 юли 2009 година и лидер на Политическа партия ГЕРБ.  Той все още се ползва с по-високо обществено доверие, респективно стойността от 20лева и първото място. Въпреки това, има любопитни твърдения за негова личност, а и факта, че е заобиколен от екип със съмнителни качества, вероятно ще доведе до занижаване на банкнотата!

Кой е най-добрият политик от изброените по-долу?

 • Всичките са от един дол дренки (24%, 32 Votes)
 • Георги Първанов (15%, 20 Votes)
 • Бойко Борисов (15%, 19 Votes)
 • Сергей Станишев (8%, 11 Votes)
 • Цветан Цветанов (8%, 10 Votes)
 • Ахмед Доган (8%, 10 Votes)
 • Трайчо Трайков (7%, 9 Votes)
 • Симеон Дянков (6%, 8 Votes)
 • Тотю Младенов (5%, 6 Votes)
 • Борис Велчев (5%, 6 Votes)

Total Voters: 131

Зареждане ... Зареждане ...

= = =

Ако Вас Ви е грижа,  присъединете се във фен страницата, където можете да се включите с мнение и коментар в публикуваните вече теми, както и да започнете тези които Ви вълнуват – ТУК.

Още материали от същия автор четете ТУК.
Авторът е блогър в blogspot.com

Един коментар

 1. Sofka каза:

  Хубаво,че парите са от старите,и така стойността им е още по-незначителна,и както те са се сменили с нови,така и ще чакаме и новите ,които да са на тези пари!

Напиши коментар


+ 1 = 9

*

© 2015 . Всички права запазени.