Гоце и Симо си пристанаха (пак)! Две партии – един търбух

0

(пълната тема можете да прочетете в тук / блогът на Сандо)

Чета и рева като гайда от умиление. Симеоновата НДСВ и гоцевата АБВ, две формации – една борба. Двама лидери, а съвест никаква. Най-после се събраха, най-сетне си пристанаха.

Като Ромео и Жулиета, Квазимодо и Есмералда, Джинджър и Фред, Лаурел и Харди… Естествено и красиво!

Симеон и Първанов – Сульо и Пульо, Дървосекача и Авджията на българската политика отвориха отново сърцата си един за друг в името на общите интереси и общия келепир. Ето, че след кулминацията на политическата мерзост с доведения от чужбина цар, чрез който БСП се завърна в играта и разчисти пътя за светлото (си) бъдеще и още 100 години ходене по мъките за българския народ, пред очите на уважаемите зрители се разиграва развръзката на пълкления сценарий – картите падат и Гоце Първи се прегръща със Симеон Втори за нови чудовища от рода на Тройната коалиция.

Заедно са! Като Бони и Клайд, Марк-Антоний и Клеопатра, Пижо и Пенда…

Не, не сънувате, каквото е било писано (в партийната сметка), това и става. Защото и на идиотите вече им е ясно, че цялата система със създаването на нови и нови партии и с чинното предаване на щафетата/властта е предварително замислена и изпълнена перфектно от шепата партийни лидери и съотборници в олимпиадата по политическа мърсотия.

И когато всеки следващ дойде на власт, общите интереси на кликата отново са порядъчно обслужвани, пионките на „нашите” хора са стратегически разположени по важните службици, а към чужбина се отправят следващите вълни от разочаровани емигранти, за които родината се е превърнала в ад.

Гоце и Симо, две партии – един търбух. А надежда вече няма.

= = =

Ако Вас Ви е грижа,  присъединете се във фен страницата, където можете да се включите с мнение и коментар в публикуваните вече теми, както и да започнете тези които Ви вълнуват – ТУК.

Напиши коментар


5 − 3 =

*

© 2015 . Всички права запазени.