bTV Репортерите разследват инцидентите с коли на НСО, чести ли са те?

0

репортер: Константин Караджов / бТВ

Чести ли са инцидентите с автомобили на НСО?

Вижте анонса към разследването ТУК

и пълната тема

ТУК.

Тази неделя, 6 февруари, в bTV Репортерите Константин Караджов разследва инцидентите с коли на Националната служба за охрана. Всеки ден над 100 коли излизат от строго пазения гараж на НСО в София. Колите на властта навъртат по пътищата за една година 3,5 млн. километра. За някои граждани разминаването с автомобилите със сини буркани се оказва стряскащо изживяване.

Екипът на bTV установи, че студентката Яна Петрова, претърпяла инцидент с кортежа на Бойко Борисов на 21 януари, не е единствената, за която срещата с НСО е завършила с акт. Пред  bTV Репортерите 30-годишният Владислав Ножаров ще разкаже как според него абсолютно безпричинно е бил глобен на бул. „България” след засичане с президентския кортеж. А бизнесдама от София споделя как е била избутана от пътя от колите на Цветан Цветанов.

НСО обаче са категорични, че присъствието им на пътя не е предпоставка за инциденти. Службата за първи път допуска телевизионен екип в гаража си и дава точна статистика за инцидентите със свои коли.

Колко процента е шансът да се окажете виновни след удар с НСО? Какви най-често са причините за инцидентите? Какви са резултатите от разследването на катастрофите с колите на властта в последните 10 години? Какво си спомнят бивши министри и шефове на парламента за своите шофьори? Защо 18 години няма закон за държавната охрана?

Всички отговори в bTV Репортерите в неделя – от 19:30 по bTV.

Какво е да срещнеш държавните мъже на път? Гледайте тази вечер в bTV Репортерите от 19:30 часа.

= = =

Ако Вас Ви е грижа,  присъединете се във фен страницата, където можете да се включите с мнение и коментар в публикуваните вече теми, както и да започнете тези които Ви вълнуват – ТУК.

Още материали от същия автор четете ТУК.
Авторът е блогър в blogspot.com

Напиши коментар


5 − = 1

*

© 2015 . Всички права запазени.