Щатите, Франция и Англия разпространиха списък с критерии на които трябва да отговаряте, ако желаете да бъдете освободени!

0
YouTube Preview Image

Източник: Истината такава, каквато можеше да бъде!?

Сърбия поздравява Либийският народ по случай скорошното му освобождение и разпадането на Либийската държава!Живели!!!!


Щатите, Франция и Англия разпространиха списък с критерии, на които една държава трябва да отговаря, ако народа и иска да бъде освободен с тяхна помощ:

1. Зазължително условие е на територията на вашата държава да има значителни залежи на петрол и, или газ.

2. Задължително условие е правителството или диктатора който в момента управлява страната да не притежава на въоръжение ядрено оръжие.

3. Задължително условие е управляващите да не са под закрилата на Русия или Китай.

4. Ако управляващите не са в добри отношения с гореспоменатите две държави, важно условие е те да водят политика която да е в ущърб икономическите интереси на нашите три държави. Като най-важно в това отношение е да възпрепятстват достъпа на нашите „бизнесмени“ до техните залежи на природни богатства.

5. Новосформираното правителство след евентуалното освобождение трябва задължително да служи на икономическите и геостратегическите интереси на нашите три държави.

6. Не задължително, но условие което дава предимство е в държавата да има едно или няколко подтиснати малцинства.

7. Друго даващо предимство условие е, ако управляващите се опитват да водят независима национално ориентирана политика без да се съобразяват с нуждите и интересите на другите държави, в частност нашите.

Първите три условия са задължителни, без тях шанса ви да бъдете освободени е нулев, като най-важно е първото условие. На желаещите освобождение, но  неотговарящи на първото условие можем да предоставим помощ под формата на обучени екипи за проучване и откриване на залежи от петрол и газ.

Към момента народи неподлежащи на освобождение от нашите братски страни са: Руския, Китайския, Северновиетнамския, Венецуелския, Кубинския, Сомалийския, Бахрейнския, Иранския, Тибетския, Тайванския, Зимбабвийския, Анголския, Мианмарския и др.

Към момента освобождаваме: Либийският народ, Иракският народ, Афганистанският народ,

Неуспешен опит за освобождение: Сръбският народ – за наказание е бомбардиран с бомби с обеднен уран.

Освободени народи: Косовският народ, Босненският народ, Кувейтският народ

Цялата статия може да прочетете – ТУК.

= = =

Ако Вас Ви е грижа,  присъединете се във фен страницата, където можете да се включите с мнение и коментар в публикуваните вече теми, както и да започнете тези които Ви вълнуват – ТУК.

Напиши коментар


2 + = 4

*

© 2015 . Всички права запазени.