Гледането на сапунени сериали става задължително със закон

0

Източник: Истината такава, каквато можеше да бъде!?

Законът беше приет на първо четене в пленарна зала с нула гласа против и още толкова въздържали се. От първи юли всеки гражданин на България ще трябва да гледа поне по три серии от латиноамерикански сериали на ден. Ако обаче гледа турски сериали, броят на сериите може да бъде намален до скромните две на ден. Правителството е предвидило и облекчен режим за крайно заетите хора, като на тях им се разрешава да гледат по една серия на ден, но условията са: сериалът да бъде български и зрителят да има писменно уверение от психиатър, че може да понесе подобно нещо. За любителите на силни усещания в закона е предвидено да им бъде разрешено да гледат по една серия от „Забранена любов“ на седмица, но им се забранява всякакъв друг вид психически натоварвания за същия период от време.

В цялата си мъдрост, законодателите не са пропуснали и децата на България. Всички родители са задължени, още от най-ранна възраст на своите отрочета да им пускат по 30 минути дневно от някой сапунен сериал. Така подрастващите от малки ще придобият афинитет към шедьоврите на телевизионното изкуство. В закона изрично е забранено детската аудитория да гледа и дори да слуша тв канали като Дискавъри, Хистори и Нешънъл джиографик. Родители, които нарушат тези разпоредби на българското законодателство ще бъдат осъждани да изгледат всички серии на „Дързост и красота“, „Андреа Селесте“ и „Докато свят светува“. Още по-тежка присъда очаква онези граждани, които бойкотират този закон. На тях ще им бъде наложено да гледат „Забранена любов“ докато очите и ушите им прокървят, дори ако за това са необходими цели три серии. Последната наказателна мярка се стори много жестока на организацията Амнести интернешънъл и те настояха пред българското правителство да я замени с изгаряне на клада или с разпъване на кръст. Управляващите в България обаче отказаха категорично и заявиха, че подготвят подобен закон и за музиката.

Цялата статия може да прочетете – ТУК.

= = =

Ако Вас Ви е грижа,  присъединете се във фен страницата, където можете да се включите с мнение и коментар в публикуваните вече теми, както и да започнете тези които Ви вълнуват – ТУК.

Напиши коментар


1 + = 2

*

© 2015 . Всички права запазени.