Реалните резултати от преброяването са засекретени!

0

Източник: Истината такава, каквато можеше да бъде!?

Реалните резултати от преброяването на населението в република България са засекретени по решение на парламента, за да не се разбунват духовете. Нашият екип обаче успя да се добере до реалните стойности и решихме с риск за живота си да ги споделиме със сънародниците си:

За годините на преход от активно произвеждаща картофи република към демократична бананова държава, населението е намаляло с 1 000 000.
Към момента в страната живеят 7 351 234 потенциални консуматори на картофи.
От тях близо 2 000 000 си осигуряват насъщните картофи, чрез кражби или социални помощи.
Още 1 000 000 са получили свидетелство, че нямат физическата възможност да произвеждат картофи, поради влошено здравословно състояние и им се отпускат банани.
Опитите да бъдат заменени картофите с банани, чрез привличане на чуждестранни инвеститори в сферата на снабдяването и търговията с банани са довели до отрицателен прираст на населението.
От 2 000 000 работещи на полето, активно произвеждащите картофи са едва окло 500 000, а останалите се мъчат да отглеждат банани.
От бананаджиите само около 100 000 са чували как се произвеждат картофи и то благодарение лично на великият картофен управител на републиката.
За последните десет години близо 200 000 са се отказали да консумират само картофи, а и са останали гладни от опита си да се изхранват с демократични банани и са емигрирали от великите картофени полета. Близо 40 000 са отишли да берат ягоди, а останалите са се разпръснали по маслинови и портокалови горички.
Частта на населението консумиращо картофени пюренца силно е намаляло от 19% през 2001 на 15% сега. За сметка на това се е увеличило населението консумиращо картофена каша от 16 на 19 %, което компенсира донякъде намалената консумация на пюренца.
На глава от населението се падат по 10 картофени ниви, но едва една на всеки 40 е засадена с картофи. Близо 80% от нивите са изоставени напълно от собствениците си и са се превърнали в пустеещи земи.
Според секретен анализ на резултатите, очаква се до двайсет години отглеждащите картофи напълно да изчезнат като прослойка и да останат само консуматорите на картофени продукти, които ще бъдат принудени да ядат банани, което ще доведе до пълна победа на банановата демокрация, окончателно опустяване на земята и затриване на картофения етнос.

Цялата статия може да прочетете – ТУК.

= = =

Ако Вас Ви е грижа,  присъединете се във фен страницата, където можете да се включите с мнение и коментар в публикуваните вече теми, както и да започнете тези които Ви вълнуват – ТУК.

Напиши коментар


2 + 6 =

*

© 2015 . Всички права запазени.