Видео: Четвъртата световна война

0

Четвъртата световна война

* Цялата тема може да прочетете – ТУК.

От фронтовите линии на конфликтите в Мексико, Аржентина, Южна Африка, Палестина, Корея, от Сиатъл до Генуа, „войната срещу тероризма“ в Ню Йорк, Афганистан и Ирак.

Това е история за жените и мъжете, които се съпротивляват на опитите да бъдат унищожени в тази война.

Докато публичното пространство е изпълнено с разговори на генерали за новата Световна война, заснети от върховете на бойните глави, човешката история на този глобален конфликт остава неразказана. „Четвъртата световна война“ представя кадрите и гласовете на войната на Земята. Това е история за война без край; и онези, които ѝ се противопоставят.

Продукт на двугодишно заснемане на движението отвътре, разпростряно на пет континента, „Четвъртата световна война“ е филм, който би бил немисилм в някой друг исторически момент. Режисиран от авторите на „На това прилича демокрацията („This Is What Democracy Looks Like“) и „Сапатисти“ („Zapatista“), продукт на глобалната мрежа от независими медии и активистки групи, това наистина е един глобален филм за едно глобално движение.

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

= = =

Ако Вас Ви е грижа,  присъединете се във фен страницата, където можете да се включите с мнение и коментар в публикуваните вече теми, както и да започнете тези които Ви вълнуват – ТУК.

Още материали от същия автор четете ТУК.
Авторът е блогър в blogspot.com

Напиши коментар


9 − = 5

*

© 2015 . Всички права запазени.