ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, НАРЕЧЕНО САНИРАНЕ

0

Статия на външен автор.

Преди чуждите банки да ни заграбят жилищата, ще ни принудят и да ги ремонтираме за своя сметка. | Нестихващата артилерийската подготовка на българите за поредния грабеж, наричен саниране на панелките, продължава с пълна сила. Между 9 и 10 хил. лв. ще струва т. нар. саниране на жилища в панелените блокове. Такава излизала сметката след официцален “демонстрационен проект”, осъществен по Програмата на ООН за развитие (ПРООН). Само половината от тази сума ще дойде като помощ от Европейския съюз. Другата ще бъде свлечена от гърба на препатилия български народ.
Досега санационната пропаганда твърдеше, че средният разход на апартамент няма да надхвърля 6 хил. лв. Откъде мизерстващият българин ще намери тези 9-10 хил. лв.? – ще попитате. Няма проблеми – ще отвърнем ние. Задкулисният заговор между родната и международната мафия, която дърпа конците на голямата далавера, има отговор и на този въпрос: на българите ще се осигури възможността да теглят съответните банкови заеми. За които е сигурно, че мнозина от нас няма да могат да изплатят и на оня свят. За сметка на това парите, които ще похарчат жителите на панелките за санирането, ще са наистина колосални. Над 2,5 млн. българи живеят в 750 хил. панелки – по 10 бона за санирането на всеки апартамент – собствениците ще трябва да се изръсят с общо 7,5 млрд. лв.!
Което също е твърде “оптимистична” цифра. Както вече показа практиката, мафията започна с по 3 хил. лв. на апартамент, които постепенно набъбнаха до 8 хил., сега вече говорят за 9-10 хил., значи твърде скоро хилядарките ще станат и 20.
Душа да ни е яка, но така ни се пада, щом като сме толкова овчедушни. А за банките хич не се безпокойте. На онези от нас, които не успеят да върнат изтеглените кредити, просто ще им бъдат отнети жилищата. Хитро измислено, нали? Преди да ни вземат жилищата, ще ни накарат и да ги санираме за своя сметка! А че всичко това, което разказваме тук, наистина ще се случи, си има желязна гаранция – след великата магистрализация с проблемите на санирането пак се е ангажирал лично премиерът!

Автор: Ангел БАРУСОВ

Източник: Newsmaker.bg от статия публикувана във весник „Нова Зора

= = =

Ако Вас Ви е грижа,  присъединете се във фен страницата, където можете да се включите с мнение и коментар в публикуваните вече теми, както и да започнете тези които Ви вълнуват – ТУК.

Още материали от същия автор четете ТУК.
Авторът е блогър в blogspot.com

Напиши коментар


1 + 2 =

*

© 2015 . Всички права запазени.